• formare continua cadre
  Programe de formare continua pentru cadrele didactice din invatamantul preuniversitar
  Activitatile programelor se desfasoara in regin ONLINE, sub avizul MEC
  Info: Secretariatul Extensiei Nasaud (Nicoleta Tupcil): 0263.361393
 • covid
  Info-Covid-19
  Servicii suport
  Decizii și măsuri pentru prevenirea răspândirii infecției cu noul Coronavirus
 • facultatea de psihologie
  Academicradio
  Radio ONLINE

 • formare continua cadre
  PROGRAM DE FORMARE CONTINUĂ DEZVOLTAREA PROFESIONALĂ ÎN DOMENIUL EDUCAŢIEI INCLUZIVE/SPECIALE
  Depunerea dosarelor se face online pănă la completarea numărului de locuri (35 de locuri)
  https://forms.gle/viAGK36QmW68WMSg9
MENIU

Înscrierea online sau la sediul facultății (in cazuri exceptionale cu programare telefonica)

Înscrierile se fac exclusiv on-line, detalii privind calendarul și modalitatea de accesare a prgramului de admitere sunt oferite pe site-ul facultății https://psiedu.ubbcluj.ro/3-admitere-psihologie. Graficul și orarul zilnic al activităților prevăzute sunt disponible pe site-ul facultății înainte de începerea fiecărei sesiuni de admitere.

Se ofera suport tehnic (listare, scanare, acces platforma de admitere) la sediul Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Cluj-Napoca, str. Sindicatelor nr. 7, cu respectarea măsurilor sanitare şi de protecţie în unităţile de învăţământ în contextul prevenirii, depistării din timp şi al controlului infecției cu COVID-19, în vigoare la momentul respectiv. Pentru accesul în clădire e necesară programarea telefonică făcută cu o zi înaintea prezentării la telefon 0264405337, între orele 9-15.

In cazul in care nu se realizeaza o grupa de 20 de studenti (la buget si cu taxa) la linia romana

la specializarea Pedagogia Învăţământului Primar şi Preşcolar (extensiile Năsăud, Sighetu Marmaţiei, Târgu Mureş, Reșița), studentul acceptă fie să continue studiile în altă locaţie, fie să renunţe la locul obţinut.

În cazul în care nu se va realiza o grupă de 10 studenţi (la buget şi cu taxă) la linia maghiară la specializarea Pedagogia Învăţământului Primar şi Preşcolar (extensiile Târgu Mureş, Odorheiu Secuiesc, Satu Mare), studentul acceptă fie să continue studiile în altă locaţie, fie să renunţe la locul obţinut.

În cazul în care nu se va realiza o grupă de 8 de studenţi (la buget şi cu taxă) la linia germană  la specializarea Pedagogia Învăţământului Primar şi Preşcolar, studentul acceptă fie să continue studiile în altă locaţie la liniile română sau maghiară, fie să renunţe la locul obţinut