• psiedu

Anunturi

Alegeri 2020

Alegeri Rector

 

     Procesul de votare pentru alegerea Rectorului Universității va avea loc în data de 3 Martie 2020, în intervalul 9:00-17:00, la sediul Facultății de pe str. Sindicatelor nr. 7, în holul de la etajul 2. Pentru exercitarea dreptului de vot este necesară prezentarea unei cărți de identitate sau a unui pașaport valabil. Lista persoanelor cu drept de vot poate fi consultată aici.

Lista studenților cu drept de vot poate fi accesată aici.

 

 

 

 

Rezultate alegeri Senat

 

       Rezultatele  privind alegerea reprezentanților Facultății în Senatul Universității pot fi vizualizate aici.

 

 

Alegerile pentru Senatul Universității

 

      Procesul de votare pentru alegerea reprezentanților în Senatul Universității va avea loc în data de 28 Ianuarie 2020, în intervalul 9:00-17:00, la sediul Facultății de pe str. Sindicatelor nr. 7, în holul de la etajul 1. Pentru exercitarea dreptului de vot este necesară prezentarea unei cărți de identitate sau a unui pașaport valabil. Dosarele de candidatură pot fi consultate la Secretariatul Facultății, în programul de lucru al acestuia.

 

 

Lista candidaturilor depuse

 

      Lista candidaturilor pentru funcțiile de director de departament, reprezentant în consiliul facultății, reprezentant în senatul universității, și membru al consiliului departamentului poate fi accesată aici . Persoanele interesate pot consulta candidaturile la Secretariatul Decanatului, în fiecare zi, în orarul programului cu publicul.

 

 

Depunere candidaturilor pentru alegerile din Ianuarie 2020

 

          În vederea alegerilor care vor avea loc în luna Ianuarie 2020, candidaturile pentru ocuparea funcțiilor de Director de Departament, Membru al Consiliului Facultății, Membru al Consiliului Departamentului, respectiv Reprezentat în Senat, vor fi depuse la secretariatul Facultății, în programul de funcționare al acestuia, până în data de 13 Ianuarie 2020 inclusiv.

          Dosar de candidatură pentru aceste funcții va conține:

a) declarația de candidatură însoțită de un proiect privind dezvoltarea, managementul și inițiativele pe care dorește să le promoveze la nivelul reprezentat;

b) un Curriculum Vitae după modelul Europass care să cuprindă o listă cu cele mai semnificative realizări în planul activității profesionale;

 

Important:

  1. dosarele de candidatură se pot depune la nivelul departamentului, la persoana desemnată ca fiind responsabilă de organizarea alegerilor, urmând ca această să le depună centralizat la secretariat;
  2. dosarele vor fi trimise în format electronic persoanei desemnate ca fiind responsabilă de organizarea alegerilor la nivel de departament.

Lista persoanelor cu drept de vot Ianuarie 2020

Normele de reprezentare pentru alegerile din 2020

Regulament alegeri 2020

 

Biroul Electoral

Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației,

Universitatea Babeș-Bolyai

Președinte: Lect. univ. dr. Silviu Matu

E-mail: silviu.matu@ubbcluj.ro

Tel.: 0766-897-012

<< Go back to the previous page