• psiedu

Anunturi

Anunturi burse

          Așa cum s-a discutat și aprobat în ședința Consiliului de Administrație din data de 1 martie 2021, vă informam asupra dispoziției referitoare la depunerea documentelor în format electronic pentru burse, la care s-au adus completări (a se vedea punctele 4, 8 și 9 din dispoziție). Dispoziția este aici.

 

Totodată, anexat găsiți aici și modelul de declarație care trebuie completată și transmisă de către toți studenții care și-au depus documentele prin mijloace electronice.

 

Procedural au loc următorii pași:

1.      Studenții care au depus documentele pentru bursa socială și cultural-artistică prin platforma (burse.inscriere.ubbcluj.ro) trebuie să încarce declarația, conform instrucțiunilor primite pe adresa de e-mail folosită de student în procesul de depunere a documentelor pentru burse.

 

Platforma va genera, automat, e-mail-uri către studenți cu instrucțiunile de încărcare a declarației, după perioada de depunere a documentelor pentru burse, astfel că ei vor fi înștiințați că trebuie să facă acest lucru.

 

Declarațiile completate de către studenți se vor descărca din platformă din modulul de administrare.

 

2.      Studenții care au depus documentele pentru bursa socială și cultural-artistică pana la aceasta data, vor transmite, la facultăți, declarația completată și semnată prin e-mail, la secretara specializarii de care apartine.

 

Nota: Vă rugăm să aveți în vedere că prezenta declarație este obligatorie în documentația pentru bursele sociale și cultural-artistice și trebuie completată de fiecare student în parte astfel încât dosarul să fie complet.

 

 

 

 

 

ANUNŢ IMPORTANT REFERITOR LA DEPUNEREA DOSARELOR ONLINE (https://burse.inscrieri.ubbcluj.ro) CU DOCUMENTELE DOVEDITOARE, IN CONFORMITATE CU REGULAMENTUL PRIVIND ACORDAREA BURSELOR PENTRU STUDENTI, ÎN REGIM BUGETAT SAU CU TAXĂ CICLURILE DE STUDII LICENTA SI MASTER,

 

 

Anunt burse performanta/merit

 

Cerere tip pentru acordare bursa - invatamant cu frecventa
Cerere tip pentru acordare bursa - invatamant la distanta

 

Perioada pentru depunearea dosarelor pentru bursele de ajutor social

 

Venitul lunar net pe membru de familie

 

Anunt burse pentu venituri lunare

 

Anunt burse pe motive medicale

 


 

<< Go back to the previous page