• psiedu

Anunturi

Deschidere an invatamant la distanta: PIPP ID, conversie profesionala PIPP și CSAP IFR

 

Deschiderea anului universitar pentru specializarile cu forma de invatamant la distanta

ANUL UNIVERSITAR 2021-2022

 

Deschiderea anului pentru specializarea Pedagogia Invatamantului Primar si Prescolar, ID (linia română), conversie profesionala în PIPP și master Consiliere școlară și asistență psihopedagogică IFR, va avea loc la două date diferite pe parcursul lunii octombrie, va consta in doua intalniri video accesibile prin intermediul aplicației Microsoft Teams (canalul anului 1 din grupul de Forum) și urmând instrucțiunile următoare:

Sectii

Ora

Data

PIPP ID - nivel licenta
CSAP IFR - nivel master
16:00 22 octombrie 2021
PIPP - program conversie profesionala 08:00 16 octombrie 2021

In cadrul celor doua intalniri, vi se vor raspunde la intrebari legate de modul de accesare al cursurilor si alte intrebari care au legatura cu Secretariatul. 

Întâlnirea dedicată deschiderii anului precum și cursurile se țin online, prin intermediul aplicației Microsoft Teams. Verificați în prelabil, datele de acces pentru platforma educațională Microsoft Teams, pe care le găsiți în contul de student (AcademicInfo, secțiunea Informații), acolo unde v-ați completat contractele de studii. După autentificarea în propriul cont de Microsoft Teams, veți găsi pe Forum codurile disciplinelor cu ajutorul cărora puteți avea acces la activitățile specifice fiecărui curs, astfel:

  1. - Join or create a team;
  2. - Join a team with a code;
  3. - Introduceți codul specific fiecărei discipline.

<< Go back to the previous page