• psiedu

Anunturi

Seara sportivilor cu dizabilități la BSD

Cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități, Biroul pentru studenții cu dizabilități (BSD) al Universității Babeș-Bolyai organizează în data de 6 decembrie 2017 ”Seara sportivilor cu dizabilități la BSD”. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Departamentul de Psihopedagogie Specială și Centrul de asistență în domeniul tehnologiilor de acces pentru persoane cu deficiențe de vedere (CATA), Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației.

 

Invitatii serii sunt sportivii Petru Ifrosa (persoană utilizator de fotoliu rulant) tenis de masă, Prundaru Petrișor (persoană cu dizabilitate vizuală) atlet, Alexandru Pasc (persoană diagnostică cu Sindrom Down) înotător, Bologa Florin Alexandru (persoană cu dizabilitate vizuală) judocan și Samuel Ciorap (persoană cu dizabilitate vizuală) înotător.

 

Sunt invitați să participe persoane cu dizabilități și toți iubitorii de sport care doresc să afle poveștile unor sportivi cu dizabilități care au făcut și fac performanță.

 

Evenimentul va avea loc în data de 6 decembrie 2017, la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Str. Sindicatelor, nr. 7, et. 1, Amf. Al. Roșca, cu începere de la ora 16.

 

Dacă sunteți student cu dizabilități la Universitatea Babeș-Bolyai și aveți nevoie de asistență vă rugăm să ne contactați pe adresa de e-mail bsd [/at\] ubbcluj.ro și/sau prin mesaj pe pagina noastră de facebook. Vă așteptăm cu drag. https://www.facebook.com/events/372381246507507/


 

<< Go back to the previous page