• psiedu

Anunturi

Chestionarul Național privind Angajabilitatea Absolvenților de Învățământ Superior (CNAAIS)

În atenția absolvenților din anii universitari 2015/2016 și 2019/2020,

 

Dragă absolvent,

 

Îți reamintim că termenul limită pentru completarea Chestionarul Național privind Angajabilitatea Absolvenților de Învățământ Superior (CNAAIS) este 28 februarie 2022, iar contribuția ta este foarte importantă. Mai sunt doar 4 zile în care poți completa acest chestionar.

 

Pentru a accesa chestionarul, te rugăm să selectezi secțiunea „Chestionarul” de pe site-ul: http://www.chestionar-absolventi.ro/.

Durata completării este de maximum 7-8 minute.

 

Toate răspunsurile la CNAAIS sunt confidențiale și respondenții anonimizați pentru toate instituțiile implicate în proces. În faza de autentificare este solicitat Codul Numeric Personal, doar pentru validarea existenței înregistrării în Registrul Matricol Unic, și adresa de e-mail, cu scopul notificărilor privind invitația de completare, însă aceste date nu vor fi stocate și prelucrate.

 

CNAAIS a fost dezvoltat de către Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI) în parteneriat cu Ministerul Educației în cadrul proiectului „Calitate în învățământul superior: internaționalizare și baze de date pentru dezvoltarea învățământului românesc”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman (POCU), cod SMIS 126766.

 

Dacă ai nelămuriri, te rugăm să contactezi echipa de proiect la adresa de e-mail absolventi@uefiscdi.ro.

 

Îți mulțumim!

 

<< Go back to the previous page