• psiedu

Anunturi

Completare contracte studii

Toți studenții Facultății de Psihologie și Științe ale Educației trebuie să completeze și să încarce pe platforma Academic Info contractul anual de studii pentru anul universitar 2022-2023, până la data de 1 octombrie 2022, în cazul studenților de la forma de învățământ cu frecvență (IF), respectiv până la data de 15 octombrie 2022, în cazul studenților de la forma de învățământ la distanță sau cu frecvență redusă (ID-IFR).

Contractul anual de studii cuprinde disciplinele pe care studentul le va parcurge şi numărul de credite aferent fiecăreia dintre aceste discipline.

Studenții vor parcurge următorii pași:

Pas 1: Se vor autentifica și vor accesa platforma Academic Info la https://academicinfo.ubbcluj.ro/info/

Pas 2: Accesând secțiunea Contracte studii, vor completa contractul anual de studii pentru anul universitar 2022-2023.

Pas 3: Vor descărca și semna contractul completat, iar apoi îl vor încărca cu semnătură în aceeași platformă (Academic Info), în secțiunea Încarcă documente – Contracte studii.

Pas 4: Contractele listate și semnate pentru studentii de la învățământul cu frecvență se depun fizic la secretariat până la data de 14 octombrie, în programul cu publicul (în fiecare zi lucrătoare între 9-12).

  • Disciplinele facultative se vor achita la caseria facultății înaintea depunerii contractului la secretariat. Dacă studentul alege optionale sau limbă straină  în plus față de ce îl obligă planul de învățământ, aceste disciplinei trebuie plătite. Dovada plății se atașează la contract.

Informațiile necesare completarii contractelor se gasec în planurile de învățământ aferente specializarilor. LINK

<< Go back to the previous page