• conferinta pedagogie
  Abordări didactice actuale și de perspetivă în învățământul primar și preșcolar
  Înscriere: termen limită, 31 octombrie 2023
  Materialele conferinței vor fi publicate într-un volum colectiv tipărit
 • conferinta educatie
  Deschiderea anului universitar 2023/2024
  2 octombrie 2023 ora 10.00
  str. Mihail Kogălniceanu 3
 • formare continua cadre
  Programe de formare continua pentru cadrele didactice din invatamantul preuniversitar
  Activitatile programelor se desfasoara in regin ONLINE, sub avizul MEC
  Info: Secretariatul Extensiei Nasaud (Nicoleta Tupcil): 0263.361393
 • formare continua cadre
  PROGRAM DE FORMARE CONTINUĂ DEZVOLTAREA PROFESIONALĂ ÎN DOMENIUL EDUCAŢIEI INCLUZIVE/SPECIALE
  Depunerea dosarelor se face online pănă la completarea numărului de locuri (35 de locuri)
  https://forms.gle/viAGK36QmW68WMSg9
 • facultatea de psihologie
  Academicradio
  Radio ONLINE
 • covid
  Info-Covid-19
  Servicii suport
  Decizii și măsuri pentru prevenirea răspândirii infecției cu noul Coronavirus
MENIU

Anunturi

Completare contracte studii

Stimaţi studenţi ai specializării Psihologie-Științe cognitive-linia engleză,

Disciplinele notate cu 1 sunt obligatorii, trebuie alese iar cele notate cu 2 sunt opţionale. Dintre disciplinele opționale sunteţi obligaţi să alegeţi două (din oferta de trei) în semestrul 2.

Orice opțional ales în plus față de ce vă obligă planul de învățământ devine disciplină facultativă și se plătește din contul de student sau la casieria facultății.

Dintre disciplinele notate cu limba străină, sunteţi obligat să alegeţi una, aceeaşi pe ambele semestre. Vă recomandăm să alegeţi limba străină pe care o cunoaşteţi cel mai bine (cu excepția limbii engleze), deoarece veţi susţine din aceasta un test de competenţă care vă va permite intrarea în licenţă. Dacă alegeţi mai mult de o limbă străină, acesta va fi contracost, 250 lei/semestru, achitați la Facultatea de Litere. Este obligatoriu să participaţi la ora de limbă străină pentru testul de plasare (avansaţi, începători, nivel mediu).

Informaţii despre conţinutul cursurilor găsiţi la pagina facultatii (Homepage), bara din mijloc, jos, Planuri de învățământ și fisele disciplinelor-licenta, Psihologie.

Contractele de studii nu se aduc listate la secretariat ,ci se incarca doar in Academic Info, in contul dvs. de student. Studentii care vor avea de platit discipline facultative vor fi contactati de secretara specializării.

 

Stimaţi studenţi ai specializării Psihologie-linia-română,

Disciplinele notate cu 1 sunt obligatorii, trebuie alese iar cele notate cu 2 sunt opţionale, sunteţi obligaţi să alegeţi două în fiecare semestru.Modul de alegere al optionalelor din anul I e urmatorul: Pe semestrul I - din pachetul Sociologie,

Logica

sunteti obligti sa alegeti o disciplină.

- din pachetul Informatica aplicata,

- Etica aplicata

sunteti obligati sa alegeti o disciplină.

Pe semestrul II – din pachetul Antropologie culturala,

Psihologie animală,

Neurostiinte cognitive applicate

Dezvoltarea competentelor socio-emotionala adultii tineri, sunteti obligati sa alegeti două discipline.

Orice opțional ales în plus față de ce vă obligă planul de învățământ (adică două opționale pe fiecare semestru) devine disciplină facultativă și se plătește din contul de student sau la casieria facultății.

Orice disciplina facultativă aleasă (cu exceptia disciplinelor transversale Fundamente de antreprenoriat si Fundamente de educatie umanistă) se plătește din contul de student sau la casieria facultății.

Dintre disciplinele notate cu limba străină, sunteţi obligat să alegeţi una, aceeaşi pe ambele semestre. Vă recomandăm să alegeţi limba străină pe care o cunoaşteţi cel mai bine, deoarece veţi susţine din aceasta un test de competenţă care vă va permite intrarea în licenţă. Dacă alegeţi mai mult de o limbă străină, acesta va fi contracost, 250 lei/semestru, achitați la Facultatea de Litere. Este obligatoriu să participaţi la ora de limbă străină pentru testul de plasare (avansaţi, începaători, nivel mediu).

Informaţii despre conţinutul cursurilor găsiţi la pagina facultatii (Homepage), bara din mijloc, jos, Planuri de învățământ și fisele disciplinelor-licenta, Psihologie.

Contractele de studii nu se aduc listate la secretariat ,ci se incarca doar in Academic Info, in contul dvs. de student. Studentii care vor avea de platit discipline facultative vor fi contactati de secretara specializării.

<< Inapoi la pagina de anunturi