• psiedu

Anunturi

In ATENTIA studentilor care au depus dosar bursa sociala

In atentia studentilor care au depus dosare eligibile pentru acordarea burselor de ajutor social (buget si taxa)!

 

 

          Studenții care au depus cereri pentru acordarea de bursă de ajutor social în semestrul II al anului universitar 2019-2020, pot depune până la data de 3.04.2020, ora 12 am, la dosarul deja trimis, o confirmare (o cerere) că vor să beneficieze de prevederile HCA nr. 5479/ 30.03.2020 cu privire la acordarea unui ajutor financiar în vederea stimulării achiziționării unui computer personal (valoarea alocației pe beneficiar este de 1.500 lei). Depunerea confirmării se face electronic prin mail la facultate, pe adresa: secretariat.psiedu@ubbcluj.ro. Cererea este luată în considerare, doar dacă s-a primit confirmarea, din partea facultăţii.

            Facultatea centralizează aceste confirmări primite, cu respectarea ordinii de prioritate specificate in Regulamentul de burse, art.14, alin (3) si întocmeste lista provizorie cu studenții beneficiari, până la data de 6.04.2020. Studenții eligibili pot depune electronic prin mail la facultate, contestații până la data de 7.04.2020.

            Studenții beneficiari achiziționează computerele personale începând cu data intrării sumei în contul personal până la data de 30.04.2020, achitând diferența de preț care depășește valoarea ajutorului financiar după caz. Se finanțează doar achiziționarea unor unități noi (nu se acceptă achiziționarea de componente pentru a îmbunătăți unități deja existente), a căror configurație trebuie să fie similară cu cea minimal recomandată pentru utilizarea platformelor online de predare: https://docs.microsoft.com/en-us/microsoftteams/hardware-requirements-for-the-teams-app. Aceste sisteme pot fi și refurbished și second-hand. De asemenea, finanțarea este utilizabilă doar pentru achiziționarea de echipament hardware, nu și pentru software.

          Toate computerele personale, indiferent de tipul ales trebuie achiziționate de la firme de specialitate din domeniul IT sau autorizate pentru livrare de produse IT care asigură garanție de minim 24 luni. Certificatul de garanție eliberat se depune în copie ca document justificativ conform punctului 11 din Normele de aplicare a HCA 5479/30.03.2020 la facultate.

            Sumele necheltuite vor fi returnate prin virament bancar în contul UBB (contul apare pe site-ul facultatii, in Anunturi - Modalitati plata taxa), până la data de 15.05.2020.

            Studenții beneficiari trimit electronic copii după documentele doveditoare ale achiziției emise pe numele beneficiarului (factură sau factură fiscală după caz și bon fiscal sau chitanță, după caz) până la 31.05.2020.

<< Go back to the previous page