• psiedu

Anunturi

Nou! Program de studii in limba engleza: Psihologie - Stiinte Cognitive

 

Programul de studii universitare de licență

Psihologie - Științe cognitive (Psychology - Cogntive Science)

 

Programul Psihologie - Științe Cognitive (învățământ cu frecvență în limba engleză) a  primit aviz favorabil din partea  ARACIS.  Programul urmează să apară în Nomenclatorul domeniilor şi al specializărilor/programelor de studii universitare pentru anul 2022. Acesta va fi publicat în Monitorul oficial, foarte probabil, în luna august.

Prin urmare:

  1. Candidații  la Programul de Psihologie, nivel licență (limba română) pot opta, anticipativ, pentru  noul program: Psihologie - Știinte Cognitive (limba engleză)
  2. În acest sens:
  1. la momentul înscrierii pentru sesiunea de admitere din luna iulie 2022, vor încărca pe platformă și o cerere în care vor menționa explicit intenția lor.
  2. în toamnă, după apariția Nomenclatorului în Monitorul oficial, în baza acestei cereri și în ordinea descresătoare a mediilor de la admitere, persoanele care au încărcat cererea pot fi înscrise la Programul Psihologie – Științe Cogntive.
  3. cei care solicită înscrierea la noul program își vor păstra statutul obținut prin admitere la programul Psihologie (limba română): student bugetat sau student cu taxă.

<< Go back to the previous page