• psiedu

Anunturi

Ajutor pentru Ucraina

Fundația „Alma Mater Napocensis” a Universității Babeș-Bolyai este alături de cadrele didactice, de cercetare, personalul universitar și studenții refugiați din Ucraina, oferindu-le sprijin financiar, cazare și masă, astfel încât aceștia să își poată continua activitatea pusă în slujba generațiilor viitoare prin educație și cercetare
În cadrul proiectului „Susținem educația”, Fundația UBB a deschis o linie de finanțare pentru cadrele didactice/de cercetare/personalul universitar/studenții din Ucraina.
Inițiatorii campaniei fac un apel la solidaritate și vă invită să vă alăturați încercărilor de susținere a celor alungați din casele lor de conflictul militar și să donați, cu mențiunea UKRAINA în momentul viramentului.
Contul pentru #donații este RO19BTRLRONCRT0PB6492406, deschis la Banca Transilvania.

Donațiile de bunuri, medicamente și alte echipamente medicale, alimente neperisabile ș.a.m.d. se fac prin intermediul Grupului de sprijin pentru Ucraina în parteneriat cu societatea civilă clujeană, coordonat de Primăria Municipiului Cluj-Napoca, cu implicarea a numeroase ONG-uri. Puteți să vă adresați Fundației Universității Babeș-Bolyai pentru a vă direcționa către acest grup.  

<< Go back to the previous page