• psiedu

Confirmarea locului - nivel licenţă

 

Acte confirmare licenta

Diploma de bacalaureat, original + copie

Foaia matricola liceu, original + copie

Adeverinta de la facultatea unde sunt originalele, daca acestea nu sunt la dosar

Certificat de naștere, original + copie

Carte de identitate -copie

Fisa de inscriere

Contractul de studii ( de la confirmarea locului)

Adeverinta medicala

2 fotografii ¾

Dosar plic

 

Specializarea / linia de studiu

Confirmări – nivel licență

Psihologie LR cu frecvantă

Sala 2, Sala 4, Parter, str. Sindicatelor nr. 7

Psihologie LR învățământ la distanta

Sala 1(Secretariart-cladirea anexă), Str. Republicii nr.37

Psihologie LM

Sala 19, Etajul II, str. Sindicatelor nr. 7

Psihologie-Stiinte cognitive (in limba engleza)

Sala 2, Sala 4, Parter, str. Sindicatelor nr. 7

Psihopedagogie Speciala LR

Sala 28, Subsol, str. Sindicatelor nr. 7

Psihopedagogie Speciala LM

Sala 19, Etajul II, str. Sindicatelor nr. 7

Pedagogie LR

Sala 8, Etajul I, str. Sindicatelor nr. 7

Pedagogia Invatamantului Primar si Prescolar LR

Sala 8, Etajul I, str. Sindicatelor nr. 7

Pedagogia Invatamantului Primar si Prescolar LM

Sala 207, Etajul II, str. Moților nr. 11

Pedagogia Invatamantului Primar si Prescolar LG

Sala 18, Etajul II, str. Sindicatelor nr. 7

 

 

CONFIRMAREA LOCULUI LICENȚĂ

 

  • Vei confirma ocuparea locului prin completarea, semnarea şi încărcarea contractului de studii și a declarației de consimțământ sub forma unui singur document PDF) pe platforma online a admiterii. Completarea contractului și a declarației, precum și includerea semnăturii tale în contract pot fi făcute exclusiv în format electronic, formularul aferent având câmpuri dedicate în acest sens.
  • După confirmarea on line, candidații sunt obligați să aducă dosarul de student la sediul facultății, în etapa în care confirmă locul, conform calendarului afișat! Se vor aduce actele solicitate la înscriere (vezi pct. 4.5. din Regulamentul de admitere), 2 fotografii ¾, contractul de studiu completat și semnat de candidat și un dosar plic.
  • Dacă ai obținut un loc cu taxă, confirmarea locului presupune și achitarea primei rate a taxei de școlarizare. Pentru plata integral a taxei de școlarizare se oferă o reducere de 10%. In acest caz vei modifica suma care urmează să fie plătită. În cazul în care optezi pentru o altă metodă de plată decât cea oferită de platformă, va trebui să încarci și o dovadă a plății.
  • Dacă după redistribuire obții un loc la buget ( după ce initial ai fost la taxă), sau la taxă cu frecvență ( după ce initial ai fost la taxă la distanță), va trebui să reconfirmi locul prin încărcarea pe platformă a unui nou contract de studii conform noului loc ocupat. Daca ai achitat taxa în etapa anterioară, nu e nevoie de achitarea unei noi taxe.
  • Taxele de școlarizare pot fi accesate la

https://psiedu.ubbcluj.ro/31-admitere-facultate - nivel licență

 

REDISTRIBUIREA

  • Dacă ai fost admis, dar dorești să participi la redistribuire pentru a ocupa un loc la aceeași specializare la buget, sau la taxă (dacă acestea se regăsesc mai sus în lista ta de opțiuni), este absolut obligatoriu să confirmi locul obținut inițial, altfel vei fi eliminat din procesul de admitere și vei pierde și locul obținut inițial. De asemenea, în contul tău (pe care l-ai creat în aplicația de admitere) trebuie să selectezi opțiunea Redistribuire. Dacă după redistribuire obții un loc la buget ( după ce initial ai fost la taxă), sau la taxă cu frecvență ( după ce initial ai fost la taxă la distanță), va trebui să reconfirmi locul prin încărcarea pe platformă a unui nou contract de studii conform noului loc ocupat. Daca ai achitat taxa în etapa anterioară, nu e nevoie de achitarea unei noi taxe.
  • Dacă ești pe lista candidaților "în așteptare" (adică nu ți-a fost atribuit un loc), pentru a participa la redistribuire în vederea ocupării unui loc rămas disponibil, în contul tău (pe care l-ai creat în aplicația de admitere) trebuie să selectezi opțiunea Redistribuire.
  • Dacă în urma redistribuirii nu ai glisat la o altă opțiune nu trebuie să reconfirmi locul obținut inițial.