• psiedu

Înscrierea online

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aplicatia de inscriere va fi functionala din data de 15.07.2024.

Înscrierile se fac exclusiv on-line, detalii privind calendarul și modalitatea de accesare a programului de admitere sunt oferite pe site-ul facultății https://psiedu.ubbcluj.ro/3-admitere-psihologie. Graficul și orarul zilnic al activităților prevăzute sunt disponible pe site-ul facultății înainte de începerea fiecărei sesiuni de admitere. *   **

Actele necesare la înscriere (vor fi scanate și încărcate în format PDF) : 

 1. Formularul semnat – anexa 1 generată automat din platformă
 2. Diploma de bacalaureat și foaia matricolă (pentru diplomele însoțite de foaia matricolă) sau diploma echivalentă acesteia sau adeverință de promovare a examenului național de bacalaureat (doar pentru absolvenții promoției curente, cărora nu le-a fost încă eliberată diploma de bacalaureat până la data înscrierii) 
  Cetățenii străini UE vor încărca originalul însoțit de traducerea legalizată după actele de studii, însoțită de echivalarea studiilor, emisă de Ministerul Educației
 3. Certificatul de naștere (față-verso, daca are cnp-ul pe verso) 
 4. Cartea de identitate 
  Cetățenii străini UE vor încărca pașaportul, dacă e cazul și viza de ședere 
 5. Adeverință medicală care să ateste că persoana în cauză este aptă să urmeze un ciclu de studii superioare 
 6. Alte documente menționate la cazurile particulare (adeverința în baza căreia se solicită scutirea de taxă, cererea de loc de rrom, loc de protecție socială, adeverințe doveditoare a aparteneței la categoria de rrom sau protecție socială, diploma de olimpic, etc.) 
 7. Eseu motivational (la specializările unde este solicitat) 

 

Cetatenii străini UE și cetățenii britanici, care trebuie să dovedească cunoașterea limbii române la specializarea la care se înscriu o pot face prin: 

 • susținerea  examenului de admitere ( scris sau oral) în limba română 
 • prezentarea unei diplome de studii gimnaziale  în limba română 
 • prezentarea unui eseu motivațional în limba română (dacă e probă de admitere)
 • prezentarea unui certificat lingvistic pentru limba română 

 

  

In cazul in care nu se realizeaza o grupa de 20 de studenti (la buget si cu taxa) la linia romana

a specializarea Pedagogia Învăţământului Primar şi Preşcolar (extensiile Năsăud, Sighetu Marmaţiei, Târgu Mureş, Reșița), studentul acceptă fie să continue studiile în altă locaţie, fie să renunţe la locul obţinut.

În cazul în care nu se va realiza o grupă de 10 studenţi (la buget şi cu taxă) la linia maghiară la specializarea Pedagogia Învăţământului Primar şi Preşcolar (extensiile Târgu Mureş, Odorheiu Secuiesc, Satu Mare), studentul acceptă fie să continue studiile în altă locaţie, fie să renunţe la locul obţinut.

În cazul în care nu se va realiza o grupă de 8 de studenţi (la buget şi cu taxă) la linia germană  la specializarea Pedagogia Învăţământului Primar şi Preşcolar, studentul acceptă fie să continue studiile în altă locaţie la liniile română sau maghiară, fie să renunţe la locul obţinut.

** Se ofera suport tehnic (listare, scanare, acces platforma de admitere) la sediul Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Cluj-Napoca, str. Sindicatelor nr. 7, cu respectarea măsurilor sanitare şi de protecţie în unităţile de învăţământ în contextul prevenirii, depistării din timp şi al controlului infecției cu COVID-19, în vigoare la momentul respectiv. Pentru accesul în clădire e necesară programarea telefonică făcută cu o zi înaintea prezentării la telefon 0264405337, între orele 9-15.

 

 

Telefoanele comisiilor de inscriere (ora: 9.00 – 14.00 luni- vineri;)

Specializarea / linia de studiu

Telefon

Psihologie LR, Psihologie Științe Cognitive L.E.

 

Psihologie LM

 

Psihopedagogie Speciala LR

 

Psihopedagogie Speciala LM

 

Pedagogie LR

 

Pedagogia Invatamantului Primar si Prescolar LR

 

Pedagogia Invatamantului Primar si Prescolar LM

 

Pedagogia Invatamantului Primar si Prescolar LG

 

Probleme conectare platforma admitere LR

 

Probleme conectare platforma admitere LM

 

Programare pentru suport tehnic la admitere

 

Casierie str. Sindicatelor nr.7